Стоките, закупени през Уебсайта www.robertofashion.com се доставят на Купувача чрез куриерска фирма Спиди АД.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя както следва:

– За Поръчки, направени я работни дни – до 2 работни дни;

– Поръчки направени през уикенда и празнични дни се изпращат първия работен ден на куриера;

Предлаганите начини на доставка са следните:

– Доставка до офис на куриерската фирма Speedy;

– Доставка до адрес, посочен от Клиента;

– Oпция “Вземи от магазина”.

Доставка до действителния магазин в бул. „Съединение“ 115, 4600 Център, Велинград;

На територията на България доставката е безплатна до офис на Speedy избран от клиента или до адрес. Клиентът има право на 15 дневен срок за безплатно връщане. След този срок, връщането се поема от купувача (до 30 дни от получаване на поръчката).

В страните Румъния, Гърция, Унгария, Чехия, Полша, Словакия, Словения и Хърватска работим и с опцията наложен платеж за пратки до 3 кг. Цената на доставка е по тарифа на Speedy.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 5 /пет/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 5 /пет/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.За поръчки с опция “Вземи от магазина” не по дълго от 3 /три/ работни дни.